top of page

MEDIA

281252290_2324020731238374_8266993770376923865_n.jpg

WATERWAGON slapp sitt andre-album «IN REAL LIFE» 22.mai!

WATERWAGON spilte inn 14 låter i perioden 2015 til 2018, etablerte seg som band, og slapp sitt debutalbum "Go For Tommorow" i september 2019. Siden har det blitt gitt ut en del singler, også under pandemien. Flere låter har blitt spilt inn i 2022, den nyeste, «Final Song», er også med på det nye albumet «IN REAL LIFE» som inneholder ti låter.

Waterwagon  består av veletablerte musikere fra Bergen og Os, med link til navn som Trang Fødsel, Kaizers Orchestra, Animal Farm, Egil Eldøen med flere.

Øyvind Hægland som er vokalist i bandet, står for tekst og musikk på alle låtene, bortsett fra  to låter som Tore Thorsen har laget.

Tekstene handler for det meste om dagens virkelighet, kjærlighet, tapt kjærlighet og ikke
minst: verdien av nestekjærlighet og solidaritet. Albumets avslutningslåt «You're not alone» tar for seg et voksende problem, menneskehandel.

Bandet spiller pop (rock) musikk med influenser fra sent 60- og tidlig 70-tall, og har røtter i både folk og roots-musikk.

På det nye albumet «IN REAL LIFE» som ble sluppet på alle på strømmetjenester 22. mai, er trommeslager Magne Lunde med på fem av låtene, Etter hans bråe bortgang i 2021 ble det en pause, før dyktige og etablerte Helge Nyheim takket ja til å tre inn i WATERWAGON og overta som trommeslager etter Magne Lunde. Helge Nyheim spiller trommer på fem av låtene, og medvirker også vokalt på disse.

- Vi er glad for å kunne slippe «IN REAL LIFE» etter to år med pandemi, og vi gleder oss nå til å kunne komme ut og få spille live for publikum igjen, sier Øyvind Hægland.

 

WATERWAGONS SISTE ALBUM » IN REAL LIFE»

Magne Lunde R.I.P. –  trommer på 5 låter

Helge Nyheim – trommer og koring/vokal på 5 låter

Ole Amund Gjersvik – bass 

Daniel Birkeland – gitar, koring og produsent

Øyvind Hægland – vokkal
 

Monagement og Booking: lan @ystein Aksnes mobil:980 AS A52 el epast: ian-alts@onlinE no
 

bottom of page